cek de sam's fotopages

By: cek de sam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 10-Jun-2009 06:14 Email | Share | Bookmark
ROMBONGAN CIK KIAH KE TALLINN, ESTONIA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Oh ya...pada 30hb May, 2009 kita beramai-ramai buat lawatan ke Tallinn, Estonia. Best sgt berjalan beramai-ramai, riuh rendah. Kita berangkat dr Helsinki jam 8.30pg dan sampai di Tallinn pada pukul 10.30pg, 2 jam perjalanan naik kapal cruise tu. Maybe nie lah kali terakhir kita berpeluang ke Tallinn.

FYI, setelah setahun menunggu masa nak balik ke Malaysia akhirnya kali nie confim confirm confirm ( kene ckp byk kali krn mcm tak percaya jeee) kita dah malu nak kata balik balik balik.....

Perasaan bercampur baur.... terasa happy yg amat krn berpeluang berpuasa dan berhari raya di tanah air, dah lebih 4 tahun oooo perasaan risau pun ada, sedih pun ada...biasalah tu.....insyaallah semua berjalan dgn lancar, kita cuma mampu mengharap dan berdoa utk yang terbaik.....

Bagi anak-anak pulak, hhhhhhhmmmmmmm.....
ERA- dia ok je krn kecik lagi, seronok lah krn boleh swimming kata nye...
IKA - if dpt mmg dia tak nak balik Msia, takut katanya....lagi ada BFF kat sini..
ZAHIR - anak bujang kita biasa je..dia ok sgt krn katanya dah setahun nak balik Msia, kawan- kawan dia kat sekolah pun tertanya-tanya sama ada kali nie betul ke tidak? alhamdulillah kali nie mmg benar dan sahih.....
perkara yg sama pun terjadi dgn kita, dr tahun lepas lagi kata nak balik, tak balik2 pun... sampai ada kawan kita kat sini kata, kita mmg tak di takdirkan balik pun...sungguh menyedihkan....

Kepada kawan-kawan baik yg jauh dan dekat, doakan agar segalanya dipermudahkan bagi kita sekeluarga. Amin....


okkkk layannnn gmbr rombongan cik kiah.........












View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net