cek de sam's fotopages

By: cek de sam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 13-Aug-2008 22:40 Email | Share | Bookmark
SUMMER HOLIDAY PART 5

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Dah lama bebenor tak update fp nie...Lately nie mmg sibuk sikit dan bertambah dengan mood yg tak begitu stabil...byk perkara yg berlaku dlm 2-3 minggu nie...Cuaca pun tak berapa elok dan sentiasa hujan dan anak-anak kene flu dan mereka pun dah mula gi sekolah...tinggallah si era dgn mama, kasihan dgn dia...

So 2-3 hari lepas sibuk nak mendaftar dia ke sekolah main2 tp malangnya semuanya penuh dan kene tunggu bbp bulan lagi... kasihan Era.... tapi mama hantar jugaklah borang cuba nasib... So lately mama kene bawak Era main2 di taman sewaktu dgn budak2 tadika tu keluar main2 jugak....

Sorry lah kali nie tak de resipi utk dikongsi bersama...Lain kali ya.......

Ok cerita pasal cuti hari tu.....

Bangun awal hari Khamis 17-07-2008, kita sightseeing around Hamburg sekejap dan teruskan perjalanan ke Copenhagen,Denmark. Lagi kene naik ferry lagi...Scandlines Ferry...kali kene menyeberang laut dr Germany ke Denmark. Singgah di Copenhagen dan teruskan lagi perjalanan ke Stockholm. Kali nie kene menyeberang laut lagi..tp bukan naik ferry tp kene menyeberang jambatan sepjg 12 km...Oresund Bridge ..kata papa lebih kurang mcm jambatan Pulau Pinang tp yg nie kene toll sebyk EUR36..


Papa tak nak berhenti bermlm di mana2 krn dia nak sampai terus ke Stockholm.. katanya kene balik ke Helsinki secepat mungkin...so apa lagi dia lah drive terus sampai ke Stockholm pada pukul 1.30 am dan bila sampai sana sesat lagi.. aduiiiii..... Sampai ke destinasi terussss tidurrr......















Award dr Kak Jie Jie





Kepada Kak Jie jie




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net