cek de sam's fotopages

By: cek de sam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 20-Mar-2007 19:42 Email | Share | Bookmark
IKAN SALMON......

IKAN SALMON DAN UBI KENTANG BAKAR
SUP TULANG
hari nie....almost half day fikir nak masak apa????.........last2 come out with the idea.....ada ikan salmon dlm freezer yg dah dibuang kulit...sebenarnya ikan salmon nak dijadikan keropok lekor tp tak de tepung sagu,nak pakai tepung ubi,tak confident so nampaknya plan tu tergendala buat masa nie....tertanya jugak dlm hati,,mcmmana lah rasa ikan salmon jadi keropok lekor??????

nak bakar ikan salmon nie senang je...cuma lumurkan ikan tu dgn bwg putih,garam, dil dan butter dan bakar selama 20 minit. utk ubi kentang ...olive oil,garam dan rosemary je...

Quote:
kak ida....ikan salmon digoreng tepung mmg sedap tp kukus tak pernah buat krn ikan salmon nie ada bau lain sikit.


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net